The study of dehydration triticale flour of methods thermal analysis
Abstract
The process of thermoliz triticale flour Privadas and Talvas 100 kinds has been studied in compass
the temperature rande from 40 to 300°С. The method of differential thermal analisis (DTA) has defined the
thermal characteristics and the heat effects the thermoliz process. The cinetical analysis of thermogram for
degydration datas has been made. The results are predicting over the stronger structure of water molecules
and oganic components for triticale flour of Privadas kind and they also have made possible to show two
types of interaction in stracture the water molecules in the flour.
Downloads
References
нативных и экструзионных картофельных крахмалов // Весцi нацыянальнай акадэмii
навук Беларусi. Серыя аграрных навук. 2005. №4. С. 114-119.
2. Асеева Р.М, Серков Б.Б., Сивенков А.Б., Сахаров А.М., Сахаров П.А., Ильин
А.В. Термическое разложение модифицированных полисахаридов // Вестник
академии государственной противопожарной службы. 2006. № 5. С. 62-70.
3. Синхронный термоанализатор STA 449 F1 Jupiter. Техническое описание,
инструкция по эксплуатации, паспорт / Netzsch.
4. Шестак Я. Теория термического анализа / М.: Мир. 1987. 456 с.
5. Розовский А.Я. Кинетика топохимических реакций / М.: Химия. 1974. 256 с.
6. Первушин Д.И. Разработка технологии инновационных функциональных
продуктов переработки ржи / Автореф. … дис. канд.тех.наук. г.Улан-Удэ: Изд-во
ВСГТУ. 2007. 20с.
7. Диксон М., Уэбб Э. Ферменты / М.: Мир. 1982. 1118 с.
8. Вода в пищевых продуктах / Под ред. Р.Б. Дакуорта. Пер. с англ. М.: Пищевая
промышленность. 1986.
9. Нечаев А.П. Пищевая химия / С.-Пб.: Гиорд. 2001. 581 с.